Feyenoord wil Jeyland Mitchell aantrekken

'Copa América-talent speelt zich in kijker van Feyenoord, dat concurrentie heeft'

1 juli om 20:09

Feyenoord heeft Jeyland Mitchell (foto links) op de korrel. De negentienjarige centrumverdediger speelt momenteel met Costa Rica op de Copa América. 1908 weet dat Mitchell via een tussenpersoon naar De Kuip moet komen. 

Mitchell, die in zijn thuisland te boek staat als een groot talent, heeft bij zijn club LD Alajuelense nog een contract tot medio 2027. De verdediger speelde pas twaalf wedstrijden voor die club, maar speelde zich desondanks wel al in de kijker bij het nationale elftal van Costa Rica. 

Daarmee speelde hij onlangs tegen het Brazilië van Vinicius Júnior (0-0). Het is niet duidelijk hoeveel Feyenoord moet betalen voor Mitchell, maar Transfermarkt schat zijn waarde momenteel in op 175.000 euro. Op de burelen in De Kuip wordt de verdediger beschouwd als een toekomstige versterking voor de hoofdmacht. 

Feyenoord is overigens niet de enige club die geïnteresseerd is in Mitchell. Kurt Mosink, zijn zaakwaarnemer, meldt aan 1908 dat ook clubs uit België en Portugal toenadering hebben gezocht.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met zeventienvoudig international Tim de Cler!