Inter wil Dumfries nieuw contract aanbieden

'Dumfries is een sleutelspeler voor ons, we gaan hem een hoger salaris bieden'

2 juli om 08:53

Internazionale wil Denzel Dumfries dolgraag langer aan de club verbinden en die wens is wederzijds. Zo meldt de directeur van de Italiaanse club in de lokale media. Piero Ausilio gaat spoedig weer om tafel met Dumfries en zijn entourage.

Na een vraag over Dumfries is Ausilio glashelder. "Wij willen dat Dumfries een nieuw contract gaat tekenen. Hij wil zelf ook graag bij ons blijven spelen. We zullen binnenkort weer nieuwe gesprekken gaan voeren over de verlenging van zijn contract. We gaan de beste oplossing vinden voor alle partijen aangaande het contract. Een hoger salaris en een langere contractduur. Hij is voor ons een sleutelspeler."

Op dit moment focust Dumfries zich nog met Oranje op het EK. Daarin treft hij dinsdagavond Roemenië in de achtste finale van het toernooi. Dumfries kende dit jaar met Internazionale weer een succesvol seizoen. Zo pakte hij de Scudetto met zijn ploeg en was hij vaste basisspeler. Hij ligt nog officieel tot en met 2025 vast in Milaan, maar dat contract zal spoedig worden hernieuwd.