Buitenspel: Weghorst doet belofte aan jarige Oranje-fan voor duel met Roemenië

Buitenspel: Weghorst sluit 'deal' met jarige Oranje-fan en doet verjaardagsbelofte

2 juli om 11:15

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Weghorst doet verjaardagsbelofte aan Oranje-fan
Geniaal: Wout Weghorst heeft een 'deal' gesloten met een jarige Oranje-supporter. Via een persoonlijk bericht op Instagram krijgt de spits van het Nederlands elftal de vraag of hij tegen Roemenië even de winnende goal kan maken als verjaardagscadeau. 'Goed voor de sfeer', zo stelt de fan in kwestie. 'Haha. Deal!', luidt de reactie van Weghorst.

Om 18.00 uur gaat het duel tussen de Roemenen en het Nederlands elftal van start. De verwachting is dat Weghorst opnieuw niet in de basis zal beginnen. In de drie groepsduels kwam de aanvaller wel steeds als invaller binnen de lijnen. Tegen Polen wist Weghorst de winnende te maken, terwijl hij in het verloren duel met Oostenrijk goed was voor een assist.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met zeventienvoudig international Tim de Cler!