Interesse van Brighton in Wieffer bevestigd

The Athletic bevestigt: Brighton wil Feyenoorder naar Premier League halen

2 juli om 15:56
Laatste update: 2 juli om 16:38

In navolging van 1908 meldt nu ook het doorgaans zeer goed geïnformeerde The Athletic dat Brighton geïnteresseerd is in Mats Wieffer. De Premier League-club wil de middenvelder van Feyenoord deze zomer naar Zuid-Engeland halen. 

1908 maakte als eerste melding van de interesse van Brighton in Wieffer, die bij Feyenoord nog een contract heeft tot medio 2027. Vorige week meldde het medium nog dat Brighton al meerdere biedingen heeft gedaan op de controleur, en dat het verschil tussen de clubs slechts enkele miljoenen bedraagt. 

Over transferbedragen en biedingen maakt The Athletic geen melding. Het Engelse medium benoemt enkel dat The Seagulls hem graag willen aantrekken. De negenvoudig international van Oranje en de Roemeense Rayo Vallecano-back Andrei Ratiu moeten de eerste twee versterkingen worden voor Fabian Hurzeler, de nieuwe hoofdcoach van de club. 

Wieffer zou zelf wel wel oren hebben naar een stap naar de Premier League. De verdedigende middenvelder moet om en nabij de 35 miljoen euro opleveren voor Feyenoord, dat inmiddels onder leiding van trainer Brian Priske begonnen is aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!