Feyenoord haalt doelman Geneugelijk naar de Kuip

'Feyenoord doet zaken met stadsgenoot Excelsior en haalt doelman naar De Kuip'

3 juli om 11:43
Laatste update: 3 juli om 11:45

Feyenoord heeft Ivar Geneugelijk overgenomen van stadsgenoot Excelsior. De negentienjarige sluitpost komt komend jaar uit voor het beloftenelftal van de Rotterdammers.

Geneugelijk heeft een contract tot de zomer van 2025 getekend, met een optie voor nog een extra jaar. Hij zal dus aansluiten bij de beloften. Met Justin Bijlow en Timon Wellenreuther heeft hij voor het eerste elftal twee ervaren krachten voor zich. Daarnaast werd vorig seizoen ook Mikki van Sas naar Rotterdam gehaald. De twintigjarige doelman die overkwam van Manchester City maakte zijn debuut voor Feyenoord 1 nog niet, maar stond wel zeventien keer onder de lat bij de beloften.

Voor Geneugelijk is de stap naar Feyenoord een gedroomde. Ook heeft hij nu op negentienjarige leeftijd al voor de opleidingen van alle drie profclubs uit Rotterdam gespeeld. "Ik ben erg trots dat ik me vanaf nu officieel speler van Feyenoord mag noemen. De afgelopen seizoenen heb ik alles aangegrepen om een betere keeper te worden en het is super mooi dat dit tot deze stap heeft geleid. Ik hoop in de topsportomgeving van Feyenoord Academy een volgende stap in mijn ontwikkeling te kunnen maken."