Man United in vergevorderde gesprekken voor Zirkzee

'Entourage van Zirkzee tijdens EK in vergevorderde gesprekken voor toptransfer'

3 juli om 12:55

Manchester United is in verregaande gesprekken met het management van Joshua Zirkzee. Dat meldt Sky Sports. Het Engelse medium geeft ook nog een update over andere zaken in de drukke transferzomer voor Erik ten Hag en zijn club.

In een korte update meldt Sky Sports dat de gesprekken tussen de entourage van Zirkzee en Manchester United in een vergevorderd stadium zijn. De Nederlandse spits heeft een afkoopclausule van veertig miljoen euro in zijn contract bij Bologna en daar verwachten ze dat hij deze zomer zal vertrekken. Eerder was AC Milan de belangrijkste kandidaat, maar die club kwam er financieel niet uit met zijn management. Zirkzee zou ook al met Ten Hag contact hebben gehad.

Sky Sports heeft ook nog een update over de andere inkomende en uitgaande transfers waar United mee bezig is. "Manuel Ugarte van Paris Saint-Germain blijft een optie. Ook houdt United gesprekken met clubs in Duitsland en Italië voor een mogelijke transfer van Jadon Sancho en Mason Greenwood, maar nog geen enkele club heeft aan de verwachtingen voldaan. Routinier Casemiro geniet interesse uit Saudi-Arabië."