Pedri zou Spaanse uitblinker graag bij Barcelona zien: 'Nauwelijks te stoppen'

Pedri zou Spaanse uitblinker graag bij Barcelona zien: 'Nauwelijks te stoppen'

3 juli om 23:12

Spanje is een van de landen die het meest indruk weet te maken op het EK, niet in de laatste plaats door de aanvallende impulsen van Lamine Yamal en Nico Williams. Pedri zou Williams graag naar FC Barcelona zien komen, stelt de middenvelder van Barcelona tegenover Mundo Deportivo.

Pedri geniet van de buitenspelers van Spanje, die ondanks hun prille leeftijd tot dusver veel indruk maken op het EK. "We spelen met Lamine Yamal en Nico Williams op de flanken. Het zijn nog kinderen, maar ze spelen met zoveel plezier. Zodra ze het naar hun zin hebben, zijn ze nauwelijks te stoppen."

"Ik probeer gewoon de bal zo snel mogelijk bij ze te krijgen", vervolgt Pedri, die bij zijn club samenspeelt met Yamal, maar ook graag zou zien dat Williams de overstap naar Catalonië maakt. "Die beslissing moet Barcelona maken, maar het is duidelijk dat ik hem graag bij me wil hebben. Hij zou een spectaculaire aanwinst zijn. Als je ziet wat hij op dit EK doet, dan moet het gebeuren."

Naast de buitenspelers maken ook middenvelders Mikel Merino en Dani Olmo indruk op Pedri. "Mikel vind ik geweldig. Hij heeft veel kwaliteiten, zowel met als zonder bal. Hij recupereert veel ballen, hij is een zeer complete speler. Dani is een spectaculaire speler. Daarnaast was hij al bij Barça, dus hij weet al wat Barça is. Hopelijk krijgt hij de kans om te komen."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met niemand minder dan Royston Drenthe!