Feyenoord en Atlético Madrid zullen komende dagen onderhandelen over Hancko

'Transfer lijkt aanstaande: gesprekken gepland tussen Feyenoord en Atlético'

4 juli om 09:47

Er zullen spoedig weer gesprekken plaatsvinden tussen Feyenoord en Atlético Madrid over een mogelijke transfer van Dávid Hancko, zo meldt Relevo. De Spaanse club hoopt de verdediger snel te verwelkomen in Madrid.

Atlético Madrid is al langere tijd in de markt voor de handtekening van Hancko, die komende zomer lijkt te vertrekken bij Feyenoord. De Slowaak wordt bij de clubleiding gezien als de ideale versterking voor de achterste linie. 'De club blijft zoeken naar nieuwe namen om de verdediging te versterken', klinkt het.

Volgens Relevo wil Feyenoord ongeveer 35 tot 40 miljoen euro ontvangen voor Hancko, die openstaat voor een stap naar Los Colchoneros. De Spanjaarden zullen zich proberen aan te passen aan de voorwaarden van de Rotterdammers. 'De onderhandelingen gaan door en de komende dagen zullen er nieuwe ontmoetingen plaatsvinden tussen beide teams om dichter bij elkaar te komen', valt er te lezen.

Hancko werd in de zomer van 2022 door Feyenoord voor ruim acht miljoen euro overgenomen van Sparta Praag. Sindsdien speelde de verdediger 93 officiële duels in dienst van de Rotterdammers, waarin hij goed was voor elf doelpunten en acht assists. Hancko beschikt bij Feyenoord nog over een contract tot medio 2028.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met niemand minder dan Royston Drenthe!