FC Utrecht weet Lammers niet langer bij de club te houden

'Succesvolle verhuurperiode Lammers krijgt geen vervolg: transfer aanstaande'

4 juli om 14:57
Laatste update: 4 juli om 16:58

FC Utrecht is er niet in geslaagd om Sam Lammers langer bij de club te houden, zo schrijft De Telegraaf. De Domstedelingen hebben veel contact gehad met Rangers, maar ze wisten niet tot een akkoord te komen over een nieuwe verhuurperiode.

In de winterse transferperiode werd Lammers door FC Utrecht op huurbasis overgenomen van Rangers. De Schotten betaalden vorige zomer een transfersom van 4,1 miljoen euro aan Atalanta voor de diensten van de spits en wegens het salaris van Lammers in Schotland was het op voorhand al een lastig verhaal voor FC Utrecht om opnieuw een deal te sluiten. 

Na een succesvol halfjaar in Utrecht wilde zowel Lammers als de club toch kijken of een nieuwe verhuurperiode tot de mogelijkheden behoorde. 'Inmiddels heeft Rangers laten weten, dat dat geen optie is onder voorwaarden die voor FC Utrecht haalbaar zijn', klinkt het. Inmiddels richt men in de Domstad de pijlen op Jong Oranje-spits Noah Ohio als nieuwe aanvalsleider. 

Lammers ligt nog tot de zomer van 2027 vast bij Rangers. Een definitieve transfer lijkt voor zowel de spits als de Schotse club een reële mogelijkheid. Lammers kon onder Philippe Clement, die nog altijd aan het roer staat in Glasgow, rekenen op weinig speeltijd en mocht zodoende verhuurd worden in de winter. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met nieuws over o.a. Ajax, PSV en Feyenoord!