'Slot wil collega Ten Hag dwarszitten, De Ligt lijkt keuze gemaakt te hebben'

'Slot wil collega Ten Hag dwarszitten, De Ligt lijkt keuze gemaakt te hebben'

4 juli om 20:25

Naast Manchester United en Paris Saint-Germain zou ook het Liverpool van Arne Slot serieuze interesse hebben in Matthijs de Ligt. Dat meldt BILD-journalist Christian Falk in zijn podcast. De Ligt zou zijn keuze echter al hebben gemaakt.

Man United is serieus bezig met het binnenhalen van De Ligt, die mag vertrekken bij Bayern München en zelf ook graag de overstap naar Old Trafford wil maken. Dat zijn echter niet de enige clubs met interesse: zo werd recent al duidelijk dat PSG ook wel oren heeft naar de komst van De Ligt. Nu laat Falk de naam van Liverpool ook vallen.

The Reds zouden samen met PSG zelfs de transfer van de Oranje-international hebben geprobeerd te kapen. Die poging was echter niet succesvol: De Ligt heeft zijn zinnen namelijk gezet op het Manchester United van Erik ten Hag. Op dit moment lijkt het een kwestie van tijd totdat de stopper naar de FA Cup-winnaar verkast.

Naar verluidt moet De Ligt zo'n vijftig miljoen euro kosten. Twee jaar geleden nam Bayern hem nog voor ruim 67 miljoen euro over van Juventus.