'Go Ahead Eagles moet ook vrezen voor vertrek Rommens'

'Go Ahead moet vrezen voor derde exit: Pascal Jansen klopt aan in Deventer'

4 juli om 22:15

Go Ahead Eagles dreigt Philippe Rommens kwijt te raken. Het Ferencvaros van Pascal Jansen is geïnteresseerd in de aanvallende middenvelder. De Hongaarse topclub zou Go Ahead zelfs al 'een serieus voorstel' hebben gedaan.

Dat meldt De Telegraaf. Na Bas Kuipers (FC Twente) en René Hake (op weg naar Manchester United) dreigt Go Ahead nu ook Rommens dus kwijt te raken. De timing van dit alles is zeker niet ideaal voor de Eagles: over drie weken wacht namelijk al de eerste ontmoeting met SK Brann in de voorronde van de Conference League.

Hoeveel Go Ahead kan gaan verdienen aan Rommens, wordt niet duidelijk. Feit is wel dat het voorstel van Ferencvaros 'serieus' is. In Deventer heeft de Belg een contract dat nog tot medio 2025 doorloopt. Als Rommens de overstap maakt naar Hongarije, gaat hij samen met trainer Jansen de voorronde van de Champions League in.

Drie jaar geleden maakte Rommens transfervrij de overstap van TOP Oss naar Go Ahead. In de Adelaarshorst is het opleidingsproduct van PSV uitgegroeid tot een belangrijke kracht. Afgelopen seizoen was Rommens goed voor vijf goals en zes assists in 25 wedstrijden over alle competities.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met nieuws over o.a. Ajax, PSV en Feyenoord!