Bij TOTO wedden op een schot van Cody Gakpo op doel tegen Turkije

Doet Gakpo tegen Turkije wat hij tot nu toe al in elke wedstrijd op het EK deed?

6 juli om 15:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal speelt zaterdagavond de kwartfinale van het EK tegen Turkije. Dat doet Oranje met de man in vorm: Cody Gakpo. TOTO richt de Lekker Man-special op de topscorer van Nederland.

Gakpo schoot elke wedstrijd op doel

Gakpo is de man waar het momenteel bij Oranje om draait. De aanvaller is met drie goals de topscorer van het Nederlands elftal en is tot nu toe in elke wedstrijd gevaarlijk geweest. Tegen zowel Polen, Frankrijk, Oostenrijk en Roemenië schoot hij op goal en in drie van die vier wedstrijden raakte de bal dus ook het net.

De Lekker Man-special van TOTO richt zich deze keer op Gakpo: schiet hij weer minimaal één keer op doel? Daar staat de verhoogde quotering van 2.00 tegenover. Normaliter staat deze quotering op ongeveer 1.31.

Klik hier om de weddenschap rondom Gakpo te spelen bij TOTO!

De Vroege Uitbetaling

Bij alle wedstrijden van het EK, en dus ook die van Oranje, heeft TOTO de Vroege Uitbetaling klaarstaan. Bij deze nieuwe functionaliteit wordt je 1x2-weddenschap automatisch winnend wanneer het land van jouw keus met twee doelpunten voorstaat. Geen zorgen meer om comebacks! In de Lees Meer-blokken is meer informatie te vinden over de Vroege Uitbetaling.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust