De Vrij wordt gelinkt aan transfer naar Al-Ittihad

Italiaans gerucht: De Vrij kan vertrekken en wordt gelinkt aan lucratief avontuur

5 juli om 19:45
Laatste update: 5 juli om 21:33

Volgens Calciomercato staat Stefan de Vrij in de belangstelling van Al Ittihad. Een vertrek van de centrale verdediger bij Internazionale behoort tot de mogelijkheden en een lucratief avontuur lonkt voor De Vrij.

Voormalig AC Milan-trainer Stefano Pioli wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van Al-Ittihad. De oefenmeester heeft volgens Calciomercato interesse om De Vrij vanuit Italië mee te nemen naar Saudi-Arabië. Naast de Oranje-international is Pioli gecharmeerd van AC Milan-verdediger Ismaël Bennacer.

Inter is al langere tijd geïnteresseerd in verdediger Alessandro Buongiorno en een uitgaande transfer zou hierbij helpen. Ook Napoli is in de markt voor de Italiaan. 'Een vertrek van De Vrij zou de sleutel kunnen zijn om een sprong voorwaarts te maken', klinkt het.

Bij Inter heeft De Vrij nog een contract tot de zomer van 2025. Mocht die verbintenis niet verlengd worden, ligt een zomers vertrek bij de landskampioen voor de hand. Er wordt niet verwacht dat Inter een hoge transfersom kan vangen voor een verkoop van De Vrij.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met nieuws over o.a. Ajax, PSV en Feyenoord!