Oranje-fan voor 250 euro opgelicht: 'Zag het in auto, werd toen ook nog geflitst'

Oranje-fan voor 250 euro opgelicht: 'Zag het in auto, ben toen ook nog geflitst'

7 juli om 15:51
Laatste update: 7 juli om 16:01

Oranje-fan Ryan Palmen heeft, ondanks de overwinning van Oranje, een zure nasmaak overgehouden aan het treffen tussen Nederland en Turkije op het EK. Palmen werd voor 250 euro opgelicht op Marktplaats, wat hem indirect ook nog een verkeersboete opleverde.

Het Nederlands elftal won zaterdagavond met 2-1 van Turkije in Berlijn. Palmen was aanwezig in de stad en was ook van plan om de wedstrijd te bezoeken, maar hij werd via Marktplaats voor 250 euro opgelicht. "Het was na de achtste finale tegen Roemenië eigenlijk een compleet spontane actie: samen met mijn vriendin besloot ik naar Berlijn te rijden", begint hij in gesprek met De Telegraaf.

"In eerste instantie zeiden we tegen elkaar dat we de kwartfinale op de fanzone bij de Brandenburger Tor zouden volgen, want dat kenden we alle twee. Maar ja, zoals dat soms gaat, we besloten toch op zoek te gaan naar kaartjes voor in het stadion", gaat Palmen verder. "In de auto kwamen we erachter dat het niet klopte. Daar waren we zo druk mee, dat we ook kort onze snelheid uit het oog verloren bij een wegopbreking. We werden geflitst. Dat was zo’n momentje dat je even alles in perspectief moet plaatsen. We zeiden tegen elkaar: we gaan gewoon voor plan A, naar de fanzone en we gaan genieten. En dat is ook zo gegaan."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine Met John van Loen over de halve finale plek van Oranje!