Bijna daar: zo worden de kansen van Oranje ingeschat op een volgende EK-titel

Bijna daar: zo worden de kansen van Oranje ingeschat op een volgende EK-titel

7 juli om 18:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal maakte het zaterdag spannend, maar de ploeg van Ronald Koeman knokte zich terug en bereikte de halve finale. Oranje moet nu afrekenen met Engeland en de winnaar van Spanje - Frankrijk om Europees kampioen te worden. Unibet staat klaar met de outrights voor een EK-titel van Nederland! 

Oranje met afstand outsider

Nu er nog vier landen overblijven op het EK, zijn de bookmakers duidelijk in wie de favorieten zijn in de halve finales. Zowel Spanje als Engeland krijgen een grote kans toebedeeld om het EK te pakken. Voor Spanje staat een odd van 3.00 klaar, terwijl Engeland op 3.50 keer je inleg staat. Voor Frankrijk ontvang je 3.75 keer je inleg en Nederland is de grote underdog: een odd van maar liefst 5.50 staat klaar wanneer Oranje het EK wint. 

Voor het bereiken van de finale zijn Spanje en Engeland ook favoriet: je ontvangt 1.73 keer je inleg wanneer Spanje de finale haalt en voor Engeland staat dezelfde odd klaar. Voor Frankrijk en Nederland ontvang je 2.10 keer je inleg wanneer een land de finale bereikt.

De odds in beeld:

Winnaar EK:
Spanje (3.00)
Engeland (3.50)
Frankrijk (3.75)
NEDERLAND (5.50)

Bereikt de finale:
Spanje (1.73)
Engeland (1.73)
Frankrijk (2.10)
NEDERLAND (2.10)