Oranje treft ploeg uit vorm: €1 wordt €50 bij bereiken van EK-finale!

Oranje treft ploeg uit vorm: €1 wordt €50 bij bereiken van EK-finale!

10 juli om 12:00
Laatste update: 10 juli om 12:02

ADVETORIAL - Oranje staat woensdagavond in de halve finale van het EK en treft een murw geslagen Engeland. De Engelse ploeg heeft topnamen op de lijst staan, maar de spelers weten nog niet als ploeg te functioneren. Pak bij bookmaker Unibet een mooie welkomstactie als nieuwe speler: verander €1 in €50 wanneer Oranje de finale bereikt!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Nederland - Engeland en zet in op 'Team bereikt volgende ronde: Nederland'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

Engeland te pakken, Southgate wankelt

Engeland staat dan wel in de halve finale van het EK, maar The Three Lions stellen tot dusver zwaar teleur op het EK. Op papier is de ploeg van Gareth Southgate om van te watertanden, maar die reputatie heeft de ploeg nog niet op het veld weten waar te maken. Engeland was tegen Slovenië dertig seconden verwijderd van uitschakeling in de achtste finales en in de kwartfinale moesten strafschoppen uitkomst bieden. De Engelse fans zijn klaar met Southgate als bondscoach en het is aan Oranje om de laatste klap uit te delen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust