Priske zoekt naar opvolger Wieffer: 'We hebben een ruwe diamant al in huis'

Priske zoekt naar opvolger Wieffer: 'We hebben een ruwe diamant al in huis'

9 juli om 07:36

Brian Priske is met Feyenoord op zoek naar de opvolger van Mats Wieffer, die zijn recordtransfer naar Brighton & Hove Albion onlangs afrondde. De nieuwe trainer van de Rotterdammers houdt voorlopig alle opties open.

"Ik ben blij voor Wieffer, maar ik had hem er graag bij gehad", vertelt Priske aan Voetbal International. "Wij zullen op zoek gaan naar een vervanger." Volgens de oefenmeester van Feyenoord kan de 'Wieffer-opvolger' van binnen of buiten de club komen. "We streven er altijd naar om de selectie beter te maken, maar ik zag in de oefenwedstrijd tegen Dordrecht bijvoorbeeld ook een goede Antoni Milambo."

Ook Quinten Timber wordt genoemd door Priske. "Hij ligt er nog even uit, maar gaat hopelijk deze week meer en meer trainen. Als we Wieffer vanuit de huidige selectie kunnen vervangen, zou dat perfect zijn." Een van de meest logische vervangers is Ramiz Zerrouki, meent Priske. "Zeker. Het is alleen maar goed dat we hem al hebben. Het zorgt ervoor dat we onze focus qua investeringen kunnen verleggen als we dat willen."

Tegen Dordrecht maakte ook aankoop Chris-Kevin Nadje zijn eerste minuten. "Dat is een ruwe diamant die nog geslepen moet worden op bepaalde punten, wat volkomen normaal is als je van het derde niveau van Frankrijk komt. Maar ik heb al leuke dingen gezien van hem."

Toch houdt Priske een slag om de arm en sluit hij een zomerse versterking op het middenveld niet uit. "We moeten ook presteren in de Eredivisie, de beker én de Champions League..."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!