United wilde Hancko, maar vond de Feyenoorder te duur

'Man United zag alternatief voor De Ligt in Eredivisie, target bleek te prijzig'

9 juli om 11:03
Laatste update: 9 juli om 15:41

Volgens The Athletic heeft Manchester United overwogen om Dávid Hancko op te pikken bij Feyenoord. De Slowaakse verdediger zou echter te duur geweest zijn voor de ploeg van Erik te Hag.

United wil deze zomer twee verdedigers aan de selectie toevoegen. Daarvoor zijn op dit moment Jarrad Branthwaite en Matthijs de Ligt de belangrijkste kandidaten. In een eerder stadium werd dus ook gekeken naar een mogelijke transfer van Hancko. De verdediger was gewild bij de club vanwege het feit dat hij als centrumverdediger en als back kan spelen. Hancko bleek echter te duur voor iemand waarvan niet zeker is dat hij alles gaat spelen.

De club van Ten Hag besloot uiteindelijk dus niet aan te kloppen voor Hancko, waardoor andere clubs wellicht meer kans maken. Zoals Atlético Madrid. De Spaanse topploeg zou al weken in onderhandeling zijn om Hancko van Feyenoord over te kunnen nemen. De zaakwaarnemer van de Slowaak gaf ook al aan dat Atlético op dit moment de enige club is voor wie Hancko een transfer zou overwegen. Hij moet 30 tot 40 miljoen euro kosten.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!