Bij TOTO wedden op de halve finale van het EK tussen Spanje en Frankrijk

Mbappé wil Spaanse fans nog één keer pijn doen voordat ze voor hem gaan juichen

9 juli om 12:00

ADVERTORIAL - Dinsdagavond staat de eerste van de twee halve finales van het EK op de rol. Spanje en Frankrijk gaan bepalen wie de tegenstander van mogelijk het Nederlands elftal in de finale wordt. Blik vooruit en speel mee bij TOTO, de bookmaker die een hoop speciaal verhoogde odds in petto heeft.

Wie maakt de meeste kans op de finale?

Zowel Spanje als Frankrijk had de grootste moeite om de halve finale van het toernooi te bereiken. De Spanjaarden sloegen kort voor het verstrijken van de verlenging toe tegen Duitsland, terwijl de Fransen via strafschoppen met Portugal wisten af te rekenen. TOTO geeft Spanje met een quotering van 1.84 de meeste kans om de finale te bereiken, tegenover 1.94 voor Frankrijk.

Yamal en Williams

De wedstrijd tussen Spanje en Frankrijk is ook een duel tussen het meest scorende land en het land met de minste goals tegen. La Roja heeft momenteel al elf treffers gemaakt en daar dragen de bevliegingen van Nico Williams en Lamine Yamal aan bij. TOTO heeft Specials in petto rondom het tweetal. Een doelpunt of assist van Williams kan je 3.30 keer je inzet opleveren, de quotering voor dezelfde weddenschap rondom Yamal staat op 3.15.

Mbappé wil deel van toekomstige fans pijn doen

Na het EK vertrekt Kylian Mbappé naar Madrid, maar daar heeft hij nu nog geen boodschap aan. De aanvaller van Frankrijk worstelt wat met zijn vorm door het masker dat hij moet dragen, maar zal wat extra bewijsdrang hebben tegen Spanje. Dat geldt ook voor Antoine Griezmann, die voor Atlético Madrid speelt. TOTO heeft Specials beschikbaar voor schoten van het duo. De quotering voor minimaal één schot op doel in elke helft van Mbappé staat op 4.50. Een schot van Griezmann op doel van buiten de zestien kan je 5.00 keer je inzet opleveren.

Welkomstactie

Voor nieuwe spelers heeft TOTO een speciale welkomstactie in petto (24 jaar en ouder). Registreer je en activeer de bonus waarbij je met een inzet van 10 euro voor 50 euro aan Free Bets ontvangt. Deze 10 euro dien je in te zetten op een weddenschap naar keuze met een quotering van minimaal 1.50 rondom Spanje - Frankrijk. Vervolgens ontvang je vijf Free Bets ter waarde van 10 euro. Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust