Noslin sprak met Sneijder over miljoenentransfer: 'Staat nog dichter bij me'

Noslin sprak met Sneijder over miljoenentransfer: 'Staat nog dichter bij me'

9 juli om 15:29
Laatste update: 9 juli om 16:04

Tijani Noslin is dolgelukkig met zijn transfer naar SS Lazio, zo geeft hij in een eerste interview aan in gesprek met de clubkanalen van de Romeinen. De buitenspeler spreekt uit nooit te hebben verwacht dat hij op dit niveau terecht zou komen.

In de winterstop van het afgelopen seizoen trok Noslin van Fortuna Sittard naar Hellas Verona, en al na een half jaar volgt nu de promotie naar Lazio, dat vijftien miljoen euro betaalt voor de diensten van de aanvaller. "Ik dacht dat de kans klein was dat ik ooit naar Lazio zou gaan en ik zo'n niveau kon bereiken, maar gelukkig is het gelukt."

Noslin geeft tevens aan dat hij het afgelopen half jaar als tumultueus heeft ervaren. "Ik ben blij met het vertrouwen en hoop samen met de club grote successen te behalen. De afgelopen zes maanden zijn snel gegaan, alsof ik in een achtbaan reed", aldus de buitenspeler, die zijn transfer besprak met Wesley Sneijder. De twee kennen elkaar van de Utrechtse amateurclub DHSC. "De afgelopen dagen heb ik met Wesley Sneijder gesproken, hij was erg blij met mijn transfer naar Lazio. Nu staat hij nog dichter bij mij. Hij heeft mij erbij geholpen dat ik voetballer kon worden op dit niveau."

Noslin kijkt uit naar het spelen van wedstrijden in het shirt van zijn nieuwe club. "Ik ben heel blij om hier te zijn en hoop op de steun van de supporters, want ik heb jullie nodig om de beste versie van mezelf te bereiken."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!