Benitez heeft nog geen contractaanbieding van PSV op zak

'Vertrouwen van PSV is niet onbegrensd, nog geen contractvoorstel op tafel'

9 juli om 17:47
Laatste update: 9 juli om 17:48

Walter Benítez heeft nog geen officieel voorstel gekregen van PSV om zijn verbintenis te verlengen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De goalie, die in de concrete belangstelling staat van Atlético Madrid, ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Eindhoven.

Volgens het ED heeft Benítez nog niets te horen gekregen van PSV. Er is nog geen officieel voorstel gedaan vanuit de clubleiding van PSV om zijn contract te verlengen. 'Het vertrouwen van PSV in hem is er zeker wel, maar lijkt ook niet onbegrensd', zo valt te lezen. 'Kortom: het spel is nog niet van de wagen af. Wordt vervolgd.'

Naar verluidt heeft PSV al een eerste bod van Atlético Madrid op Benítez afgewezen. De Spanjaarden wilden twee miljoen op tafel leggen voor de 31-jarige doelman, maar de Eindhovenaren willen een bedrag van 8 tot 10 miljoen euro zien. Waarschijnlijk zal Atlético binnenkort komen met een nieuw voorstel. Om tot een akkoord te komen zullen beide partijen wel water bij de wijn moeten doen.

Benítez werd door PSV in de zomer van 2022 transfervrij overgenomen van OGC Nice. De Argentijn speelde tot dusver 88 officiële duels in dienst van de Eindhovenaren en wist daarin 33 keer de nul te houden.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!