Gakpo moet bloedvorm nog één keer vasthouden voor finaleplek met Oranje

Gakpo moet bloedvorm nog één keer vasthouden voor finaleplek met Oranje

10 juli om 16:00
Laatste update: 15 juli om 03:30

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal staat woensdagavond voor de grootste uitdaging tot nu toe in de knock-out fase van het EK. Het Engeland van Gareth Southgate wacht en bij een overwinning mag Oranje zich in de finale melden tegen Spanje. TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: een verhoogde quotering voor een schot op doel van Cody Gakpo, de aanvaller die elke wedstrijd weet te leveren! 

Topscorerstitel lonkt voor Gakpo

Gakpo was dit EK al goed voor drie treffers en zag Dani Olmo zich op dinsdag bij de gedeelde topscorers voegen. De linksbuiten van Liverpool heeft Oranje meermaals gered en was ook van groot belang bij de winnende goal van Nederland tegen Turkije. Gakpo laat al vijf wedstrijden lang zien altijd één moment te vinden om naar binnen te kruipen en beheerst op doel te schieten.

TOTO verhoogt de quotering tijdelijk voor een schot op doel van Gakpo met de Lekker Man-special: weet Gakpo op doel te schieten? Dan pak je nu twee keer je inleg. Normaliter zweeft deze quotering rond de 1.65. De maximale inzet voor de LMS bedraagt maar liefst €20 en de actie is beschikbaar voor alle spelers!

Geloof jij in een finaleplek voor Oranje? Ook dan heeft TOTO een fraaie special klaarstaan: een overwinning van Oranje en een goal van Gakpo levert je 7.25 keer je inleg op!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust