NAC houdt rekening met vertrek Mtiliga

NAC houdt rekening met vertrek Mtiliga

25-10-2008 14:00

Eén van de voornaamste kandidaten om Mtiliga op te volgen is nog steeds Robbert Schilder. De speler van Ajax stond ook afgelopen zomer nadrukkelijk in de belangstelling van NAC, maar mocht destijds Amsterdam niet verlaten.

Technisch directeur Earnest Stewart ziet een komst van Schilder wel zitten.  "Hij kan op meerdere posities aan de linkerkant uit de voeten" zegt hij in BN/De Stem. "Al hopen we dat Patrick in Breda blijft."

Stewart hoopt ook dat Matthew Amoah NAC voorlopig nog niet verlaat. De trefzekere spits heeft door zijn wervelende seizoenstart enkele Engelse clubs achter zich aan zitten. NAC wil hem het liefst behouden. "Maar als er een flink bod komt, zullen we daar over nadenken", zegt Stewart.

Met doelman Jelle ten Rouwelaar worden de onderhandelingen over een nieuw contract binnenkort pas geopend. Gesprekken bleven lange tijd uit, "De reden daarvan maak ik niet openbaar. Het is wél zo dat er overal een gedachte achter zit. Het is niet zo dat we met de een zómaar wel praten en met de ander niet", aldus Stewart.