Seip komt tot inkeer en tekent bij

Seip komt tot inkeer en tekent bij

17-11-2008 16:54

Seip stapte twee jaar geleden over van sc Heerenveen. Nadat hij in april van dit jaar nog op de transferlijst terechtkwam nadat hij niet als reservespeler plaats wilde nemen op de bank voor het duel met Charlton Athletic, weigerde manager Paul Sturrock nog langer met de verdediger samen te werken. Seip heeft zich echter voorbeeldig gedragen na het incident en sleepte met zijn uitstekende spel een nieuw contract in de wacht.

"Marcel heeft een nieuw contract getekend en dat stemt iedereen zeer tevreden", aldus Sturrock op het digitale thuis van The Pilgrims. "Hij haalt dit seizoen een uitstekend niveau. Een speler als Marcel raak je niet graag kwijt. Marcel zelf wilde graag blijven, maar wat gesteggel met zaakwaarnemers stond een snellere afronding van deze overeenkomst in de weg. We zijn allen blij dat de deal nu beklonken is."

"Het scenario dat zich aan het eind van het vorige seizoen afspeelde werkte niet echt in het voordeel van Marcel, maar hij heeft zich van zijn beste kant laten zien", aldus de manager van de ploeg die momenteel op de negende plek in het Championship bivakkeert.