Na de winterstop moet Feyenoord er staan

"Na de winterstop moet Feyenoord er staan"

Gepubliceerd: dinsdag 23 december 2008 om 13:19di 23-12-2008 om 13:19

Feyenoord stelt zoweel nationaal als Europees zwaar teleur met een twaalfde plek in de Eredivisie en geen enkel punt in de UEFA Cup. "Maar mijn insteek is dat tachtig, negentig procent van de geblesseerde spelers na de winterstop weer kan voetballen. Dan staat er eindelijk een elftal dat er moet staan", reageert Van Well in het AD.

Door de matige resultaten reageren de Feyenoord-fans zich massaal af op het bestuur. "Ik begrijp dat ze iemand verantwoordelijk stellen", gaat Van Well verder. "Dan roepen ze ?bestuur? en wie het bestuur is, weten ze misschien niet eens helemaal. Maar laten we duidelijk zijn, de nummer twaalf is dit seizoen nog niet geblesseerd geweest. De supporters hebben geen last van hamstrings en zijn er altijd, dus daar mogen we best tevreden over zijn."

De kritiek die technisch directeur Peter Bosz te verwerken krijgt vindt Van Well overdreven. "Ik vind het te simpel om te zeggen dat Feyenoord een verkeerde keuze heeft gemaakt door voor oudere spelers te kiezen. Er is goed met geld omgegaan. Soms gaat het mis, maar ik ben tevreden over wat de directie doet", besluit de voorzitter.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws