Robben heeft titel nog niet opgegeven

Robben heeft titel nog niet opgegeven

26-12-2008 14:46

"We hebben de Spaanse Super Cup al gewonnen, maar moeten tijdens de tweede seizoenshelft nog een prijs pakken", zegt Robben tegen AS. "Dat is erg belangrijk voor de club. In januari moeten we met een nieuwe coach met een schone lei beginnen. We moeten het geloof in onze kwaliteiten herwinnen en een goede reeks neerzetten."

Vooral in de Spaanse competitie moet Real alle zeilen bijzetten om nog in de buurt van de titel te komen. Koploper FC Barcelona staat twaalf punten los, maar Robben denkt dat het gat nog wel te dichten is.

"Het is geen gelopen koers in de competitie", benadrukt de vleugelspits. "Barcelona staat dan misschien twaalf punten los en speelt beter voetbal dan wij, maar de competitie duurt nog lang, er zijn nog veel duels voor de boeg en deze ploeg heeft nog steeds titelaspiraties."

Ook ziet Robben goede kansen in de Champions League, waarin de Madrilenen zich zonder problemen plaatsten voor de tweede ronde. "Ook in die competitie beginnen we weer vanaf nul. De Champions League begint pas weer in februari. We hebben dus tijd zat om in vorm te komen."