Nijland: Ik wilde uit mijn dak gaan

Nijland: "Ik wilde uit mijn dak gaan"

22-02-2009 13:42

"Het was voor mij toch wel een heel bizarre avond om zo voor het eerst tegen je oude club te spelen in de Euroborg en dan ook nog eens te winnen in de laatste minuut. Dat is bijzonder, maar ook hartstikke mooi", zo reageerde Nijland, wiens vader algemeen directeur Hans Nijland is bij FC Groningen, na afloop van het duel tegen PSV TV.

Aanvankelijk verliep de invalbeurt van Nijland nog niet zo soepeltjes. "Ik ben geloof ik voor maar vijf minuten ingevallen en dan stond ik ook nog eens vooral als linksback te spelen omdat we flink onder druk werden gezet. Vervolgens kreeg ik één bal voorin en die was goed. Vervolgens kopt Danko (Lazovic, red) hem perfect in, dus dat was heel mooi."

De jonge schaduwspits vierde het doelpunt ingetogen vanwege zijn verleden bij FC Groningen. "Ja, dan wil je natuurlijk uit je dak gaan omdat je in de laatste minuut toch de overwinning pakt, maar aan de andere kant ben je toch wat ingetogen omdat het tegen je oude club is en dat je daar toch nog een goed gevoel bij hebt."