Gelderlander: 'Doek valt voor Henk van Stee'

Gelderlander: 'Doek valt voor Henk van Stee'

Gepubliceerd: woensdag 25 februari 2009 om 11:05wo 25-02-2009 om 11:05

Volgens de regionale krant zal Van Stee nog voor het competitieduel van zaterdag met Roda JC op straat worden gezet. In dat geval neemt assistent-trainer Darije Kalezic zijn taken op de bank van de Doetinchemmers over.

Van Stee voelt de bui zelf al hangen. "Ik heb het gevoel dat ze van me af willen. Want waarom rukken anders al die televisieploegen uit en waarom komt er geen duidelijkheid? Ik wil dat die er snel komt, maar er gebeurt helemaal niets. Dat is niet goed, want we spelen zaterdag wel een heel belangrijke wedstrijd tegen Roda JC", zei hij dinsdag.

De Schiedamse trainer ligt in Doetinchem onder vuur na een zeer tegenvallende reeks. De Graafschap staat met zeventien punten op de zeventiende plek in de Eredivisie.

"We hebben gewoon drie punten te weinig. Hadden we er drie meer gehad, dan was iedereen gelukkig geweest. En als FC Volendam er drie minder gehad, was dat ook het geval geweest. Maar ze worden hier snel onrustig. Daarom zijn er hier de laatste jaren ook zo veel trainers gesneuveld", aldus Van Stee.


Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: De Graafschap

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws