Arnautovic begreep niets van zichzelf

Arnautovic begreep niets van zichzelf

29-03-2009 21:25

Het incident was niet eenmalig. "Elke keer als we tegen elkaar spelen gaat hij een paar keer op mijn voeten staan en deelt hij er een paar uit. Maar toen we zo tegenover elkaar stonden en elkaar beledigden, dacht ik alleen maar: Wat zijn we nou aan het doen?", zo zegt de Oostenrijks international tegen APA, een Oostenrijks persbureau.

"We hebben elkaar mensonwaardig en heftig beledigd", is de begeerde spits van mening. Kargbo beweerde dat hij nigger werd genoemd. Dat ontkent Arnautovic: "Dat woord dat mij is verweten is nooit gevallen."

"Toen ik thuis kwam heeft mijn familie mij gevraagd of ik wist welke consequenties het kon hebben. Mijn reactie was dat het me allemaal niets uitmaakte en ik ben gaan slapen. De dag erop heb ik de kranten gelezen en op internet gekeken. Ik dacht dat ik de verkeerde film zat en wist niet wat er ineens allemaal was gebeurd", schrok Arnautovic. 

De aantijgingen deden de aanvaller van binnen veel pijn, wel is hij blij dat de KNVB hem vrijsprak. "Ik ben nog maar negentien jaar oud. Ik ben thuis gaan zitten en heb van binnen gehuild. Dat was een grote opluchting, ik ben nu weer vrij."