Vlemmings: We moeten het nog wel doen

Vlemmings: "We moeten het nog wel doen"

10-04-2009 17:41

Ook Vlemmings constateerde na afloop van de wedstrijd dat verliezen afgelopen zondag niet nodig was. Toch is het optimisme dat de klok slaat in Rotterdam-Zuid. "We hebben nog steeds een goede uitgangspositie, maar we moeten het nog wel doen", zegt de interim-trainer in gesprek met De Telegraaf.

"Ik heb altijd gezegd dat het ons doel is de play-offs te halen. Goed, maar het moet nog wel gebeuren. We staan nog steeds achter NEC en FC Utrecht en kunnen ons niet teveel misstappen veroorloven in de laatste vijf duels, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we het wel gaan halen."

Het duel met Volendam was afgelopen week wel onderwerp van gesprek in de kleedkamer van Feyenoord, zo gaf Vlemmings vrijdag toe. "De laatste week heb ik met de groep gesprekken gevoerd over het verlies in Volendam. Ik heb gevraagd of er iets met de voorbereiding niet in orde was, maar dat was niet zo. We kwamen gewoon tekort in het duel. Ik vond het positief dat de spelers de schuld bij zichzelf legden en niet naar een ander wezen."

Komende zondag neemt Feyenoord het in de eigen Kuip op tegen Heracles Almelo.