Vlemmings: Vanaf het begin geloofd in aansluiting

Vlemmings: "Vanaf het begin geloofd in aansluiting"

Gepubliceerd: vrijdag 1 mei 2009 om 19:03vr 01-05-2009 om 19:03

De oefenmeester stelt op de website van zijn club dat het bewaren van de rust een succesfactor is. "Ik ben iemand die altijd naar voren kijkt. Ik heb vanaf het begin geloofd in aansluiting, heb me nooit negatieve scenario?s aan laten praten. Want dat levert niets op en heeft dus geen zin", aldus de Brabander.

Zondag kan een punt voldoende zijn voor kwalificatie, maar Vlemmings wil winnen in de Domstad. "Ook daarom willen we koste wat het kost winnen en nemen we geen genoegen met een gelijkspel. Maar op dit moment zijn we nog niet met de play-offs bezig. Het enige dat telt is de wedstrijd tegen FC Utrecht."

De goede prestaties van Feyenoord van de afgelopen weken zijn ook terug te zien in de benadering door de media. Vlemmings bespeurt een positievere tendens. "Deze spelersgroep heeft genoeg kwaliteit en ik denk dat we op dit moment naar onze mogelijkheden presteren. Je merkt ook dat er door de pers positiever geschreven wordt over Feyenoord. Dat is plezierig", concludeert de man, die nog wel de puntjes op de I wil zetten. "Het wordt pas echt leuk als we ons zondag kwalificeren voor de play-offs."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws