Hadouir: Beter als ik vertrek

Hadouir: "Beter als ik vertrek"

11-05-2009 17:18

Ondanks zijn succesvolle terugkeer in het eerste elftal, Hadouir werd enkele weken terug door hoofdtrainer Harm van Veldhoven uit de selectie gezet na een vechtpartij met doelman Bram Castro, heeft Hadouir het 'boek Roda JC' voor zichzelf al gesloten. "Ik denk dat het voor beide partijen beter is als ik vertrek", zegt de aanvaller in gesprek met dagblad Spits.

"Als ik niet lekker in mijn vel zit, heb ik moeite om me op te laden voor wedstrijden. Mijn buik vol van Roda? Nee, zo wil ik het niet omschrijven. Ik wil gewoon met een leeg hoofd opnieuw beginnen bij een andere club. Er is hier zoveel gebeurd dit seizoen, daar hebben jullie nog niet voor de helft weet van. Ik wil naar een mooie club uit de Eredivisie, maar ook het buitenland sluit ik niet uit", zegt Hadouir, die in Kerkrade nog een contract voor twee jaar heeft.

Met de promotie-/degradatieduels in het achterhoofd, wil Hadouir echter nog niet denken aan wat er komende zomer zal gebeuren. "Voor ik me met andere clubs ga bezighouden, richt ik me op Roda. Via de play-offs moeten we ons veilig spelen. Dat is nu het belangrijkst."