Fortuna-fans verbijsterd na intrekken licentie

Fortuna-fans verbijsterd na intrekken licentie

19-05-2009 16:51

"We zijn even helemaal stil", aldus voorzitter Richard Coenen van de supportersvereniging, die het nieuws zojuist had gehoord. "Dit valt koud op ons dak. Vooral omdat we dachten dat het juist zo goed ging met de schuldsanering. Ik werd daarnet met het nieuws gebeld door de club, maar ik heb nog even nagevraagd of het wel klopt. Ik kon het niet geloven. Of er nog hoop is? Nou, die wordt nu met de dag minder."

Coenen kon dinsdag net na het middaguur nog niet inschatten hoe de fans van Fortuna zullen reageren. "We zullen vandaag meer horen over de redenen en dan moeten we samen gaan bekijken of we nog iets kunnen doen. Fortuna is waarschijnlijk uitgespeeld bij de KNVB, ik denk dat alleen de rechter hier nog iets aan kan veranderen."

Coenen wist niets van de motivering van de KNVB. "Fortuna heeft een brief of fax gehad die ze nu met juristen gaan bekijken, ik weet verder niets. Ik ben hier stil van. We hebben de afgelopen maanden zo hard gestreden. Nu kunnen wij als supporters niets meer doen dan afwachten. Er zullen nog wel wat emoties loskomen vandaag."