Denneboom: liever Sparta dan NEC

Denneboom: liever Sparta dan NEC

Gepubliceerd: donderdag 10 september 2009 om 13:04do 10-09-2009 om 13:04

"Er speelden heel veel dingen, maar er was niets concreets", zegt Denneboom in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ja, ik kon ook naar NEC, maar mijn voorkeur ging uit naar Sparta. Ik ben heel blij dat het is gelukt. Ik wil gewoon lekker voetballen, verder kijk ik nog niet."

De 28-jarige Denneboom stond de afgelopen drie seizoenen onder contract in Enschede. Een vaste waarde was de aanvaller alleen in zijn eerste jaar bij de Tukkers, toen hij tot 34 optredens kwam. In de aanloop naar het nieuwe seizoen kreeg Denneboom te horen dat er voor hem weinig speelminuten in het vooruitzicht lagen. Een - tijdelijk - vertrek was de beste oplossing.

Hoewel Sparta Rotterdam qua grootte niet kan tippen aan FC Twente, voelt de overgang op huurbasis naar Rotterdam niet als een stap omlaag. "Dat zie ik niet zo. Natuurlijk is FC Twente een grote club. Maar ik kwam er niet aan spelen toe. Een verrassende transfer? Hoezo? Ik voel me niet te groot om voor Sparta te spelen. Het is een hele mooie en stabiele club. Ik ben gelukkig nu."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Sparta Rotterdam

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws