Sulejmani scoort voor Jong Ajax

28-09-2009 23:17

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-4 zege voor Jong Ajax. Sulejmani wist zijn ploeg vier minuten na rust op voorsprong te zetten (2-3), maar was ook in de eerste helft al bepalend. Op aangeven van de Servische voetballer scoorde Geoffrey Castillion, die even later opnieuw trefzeker was. Ook bij die tweede treffer was Sulejmani belangrijk.

Danilo maakte in de tweede helft nog de 2-4, waarna de drie punten binnen leken. Een minuut voor tijd deed Jong Sparta nog iets terug, maar de zege kwam vervolgens niet meer in gevaar.

Sulejmani staat bij het eerste elftal van trainer Martin Jol op slechts twee wedstrijden. Daarin scoorde hij eenmaal. Vorig seizoen kwam de tweevoudig international tot 27 duels (acht treffers).