Stevens: Deze wedstrijd snel vergeten

Stevens: "Deze wedstrijd snel vergeten"

01-11-2009 08:32

René van Zee
SALZBURG

In een koud Salzburg had de thuisploeg aan treffers van de Marc Janko en Frank Schiemer voldoende om de defensief spelende tegenstander te verslaan. Goed was het niet wat Red Bull Salzburg liet zien, effectief wel. Het laatste stemde Stevens tevreden, het eerste wil hij snel vergeten.

"We wisten van tevoren dat het vanavond niet gemakkelijk zou worden. Wanneer  je met een zeer verdedigende tactiek speelt zoals Mattersburg deze avond deed, is er voor ons weinig te halen. Ik ben dan ook blij met de drie punten en voor de rest moeten we deze wedstrijd snel vergeten", reageert Stevens na afloop.

"Wanneer een ploeg in Nederland zo zou spelen, werd men door de pers weggeschreven", gaat Stevens verder over het spel van Mattersburg. "Maar natuurlijk heeft iedere ploeg het recht om te spelen hoe het wil."

Voor het duel met Mattersburg liet Stevens René Aufhauser, Patrik Jezek en Barry Opdam op de bank. Wel had de trainer warme woorden over voor het drietal. Zij werden tevens beloond met een invalbeurt.

"De drie spelers die ik deze keer buiten de basiself gelaten heb, hebben een pure profmentaliteit. We kunnen helaas maar elf spelers opstellen, maar de andere spelers, die niet spelen, zijn ook zeer belangrijk voor ons", aldus Stevens.