Leonardo II mogelijk ook niet tegen Fortuna

Leonardo II mogelijk ook niet tegen Fortuna

13-11-2009 10:22

De Drenten moeten dat mogelijk nog doen zonder Leonardo II, die vanuit zijn geboorteland nog altijd niet is vrijgegeven. "Maar als die vrijgave komt dan speelt Leonardo. Als rechtsback en dat is bekend bij alle spelers. Leonardo is fit en een meerwaarde voor ons team. Niet alleen in de begeleiding naar de jongere spelers, maar ook in zijn spel. Hij is ervaren en kan de nodige rust binnen onze ploeg brengen", aldus FC Emmen-trainer Harry Sinkgraven tegen RTV Drenthe.

De oefenmeester weet als geen ander dat het treffen tegen de Limburgers van cruciaal belang is. "We kunnen een gat slaan van vier punten naar Fortuna Sittard en de aansluiting vinden met de onderste middenmoot."

Sinkgraven zal in elk geval geen last hebben van Anthony di Lallo. De aanvaller van Fortuna is wederom geblesseerd geraakt aan zijn enkel en zal niet mee afreizen naar Emmen. "Het is heel jammer", zegt Di Lallo in De Limburger. "Maar ik heb een weekeinde vrij. Ik was op de weg terug en dan gebeurt dit. Balen, maar dat is voetbal. Zoiets kan gebeuren.? 

Naast Di Lallo moet Fortuna-trainer Roger Reijners ook de zieke Pieter Nys missen, terwijl Gino Facenna en Charlie van den Ouweland ontbreken vanwege langdurige blessures.