Slotfase wordt Atletico Madrid fataal

21-11-2009 21:09

Deportivo La Coruna - Atletico Madrid 2-1

Atletico Madrid startte voortvarend op bezoek bij Deportivo La Coruna. Al na drie minuten spelen opende Sergio Agüero de score namens de gasten. Lang konden de Madrilenen niet genieten van de voorsprong want nog geen kwartier later trok Diego Colotto de stand gelijk.

Lang leek het duel in een 1-1 gelijkspel te eindigen, maar het laatste woord was voor Andres Guardado die in de extra tijd zijn ploeg alsnog de overwinning schonk.

Tenerife - Sevilla CF 1-2

Sevilla hield aan het uitduel met Tenerife drie belangrijke punten over. De huidige nummer drie van de Primera Division had echter moeite met de laagvlieger. Diego Perotti bracht Sevilla op voorsprong. Vlak nu rust verdubbelde Renato de score. Het slotakkoord was voor Tenerife-speler Juan Nino, die de eindstand op het scorebord bracht.