Babos: We moeten de buurman verslaan

Babos: "We moeten de buurman verslaan"

Gepubliceerd: vrijdag 18 december 2009 om 11:55vr 18-12-2009 om 11:55

De aanvoerder van NEC is bezig aan zijn vijfde seizoen in dienst van de club. Babos weet dan ook als geen ander hoe de derby leeft in Nijmegen. "Ja, ik heb het nu al een paar keer meegemaakt en dan ben ik niet de enige binnen onze selectie. Voor sommigen wordt het de eerste keer, maar die hebben we er al wel het een en ander over verteld. Meestal winnen we de thuiswedstrijden tegen Vitesse wel."

De Arnhemmers wachten al twaalf seizoenen op winst in De Goffert. Babos wil echter niet overmoedig worden. "Terwijl ik dat nu zeg, weet ik dat dát nou net iets is waarvoor we op moeten passen! Eén ding is zeker. De trainer hoeft ons niet te motiveren. We weten wat ons te doen staat, namelijk onze buurmannen verslaan!", zegt Babos op de officiële site van NEC.

"Het wordt voor ons een cruciale wedstrijd, dat lijkt me helder. Hoe we het doen maakt niet uit, maar we moeten winnen! We moeten ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk uit de onderste regionen komen, dan vanaf januari verder gaan met punten pakken en dit seizoen op safe spelen."

"Ik hoop dat de omstandigheden goed zijn zondag en dan bedoel ik het veld en het weer want als ik nu naar buiten kijk is alles nog mooi wit, maar dat is om te spelen niet ideaal. Voor een wedstrijd als zondag is de stand op de ranglijst niet belangrijk. Het zijn wedstrijden op zich waarin echt van alles kan gebeuren. Wij hebben nu het thuisvoordeel en daar ben ik blij om. Ik hoop alleen echt dat de supporters zich zullen gedragen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws