James vereerd door mogelijke interesse Spurs

James vereerd door mogelijke interesse Spurs

27-12-2009 14:14

James zou bij de Spurs de vervanger van Carlo Cudicini moeten worden. Hij komt dit seizoen vanwege een blessure waarschijnlijk niet meer in actie. Voor de routinier zou een overgang naar Londen zijn kansen op een plaats in de WK-selectie van Engeland vermoedelijk vergroten.

"Ik ben vereerd dat een team als Tottenham geïnteresseerd is en het zou goed zijn voor mijn kansen bij het nationale elftal", reageert James in de Sunday Telegraph. "Het verrast me niet dat Harry Redknapp (trainer, red.) zo succesvol is bij Tottenham."

Desondanks wil James zich allereerst concentreren op Portsmouth, dat degradatiezorgen heeft. "Je moet je focussen op waar je bent en ik wil Portsmouth helpen om te klimmen op de ranglijst. Het vertrek van diverse spelers tijdens de afgelopen zomer was erg vervelend."

Behalve James is ook Asier Riesgo in beeld om Cudicini op te volgen als tweede doelman. De Spanjaard, in dienst van Real Sociedad, legde onlangs met succes een proefperiode af maar wacht nog altijd op een eerste belletje van Tottenham.