Rangers op herhaling in Schotse FA Cup

10-01-2010 19:20

Al na een halfuur leken de Rangers plaatsing voor de volgende ronde te hebben veiliggesteld. Via vroege doelpunten van Steven Whittaker en Kenny Miller (foto) kwamen de bezoekers op een comfortabele 0-2 voorsprong.

In de laatste zes minuten van de eerste helft zette de thuisploeg de wedstrijd echter op zijn kop. Via een benutte strafschop van Simon Mensing en een intikker van Marco Paixao werd het gelijk. In de blessuretijd van de eerste helft tekende Mickael Antoine-Curier zelfs voor de 3-2.

De Rangers kwamen na 63 minuten weer op gelijke hoogte. Miller mocht na een handsbal vanaf elf meter aanleggen en faalde niet: 3-3. De bezoekers hadden vervolgens de wedstrijd in handen. Ondanks het feit dat Richard Hastings negen minuten voor tijd de rode kaart kreeg hield Hamilton met tien man echter stand.