Bridji: Wil mezelf geen druk opleggen

Bridji: "Wil mezelf geen druk opleggen"

27-01-2010 15:05

"Op dit moment gaat het heel goed met me. Ik train individueel met Jos van Putten en daarna is het de bedoeling  rustig in te stromen bij de beloften. Het uiteindelijke doel is om weer wedstrijden te spelen met dat team maar wanneer dat is zien we wel", zegt Bridji op de officiële website van Heracles.

"Ik wil mezelf geen druk opleggen. Ik moet nu eerst fit worden, daarna zien we wel. Mijn contract liep afgelopen zomer af, maar ik heb van Heracles Almelo de mogelijkheid gekregen om te revalideren. Daar ben ik erg dankbaar voor. Ik hoop in de toekomst weer ergens een nieuw contract te verdienen."

Bridji is vooral blij voor de Almeloërs dat de sportieve resultaten positief zijn. "Aan de ene kant is het misschien wel verbazingwekkend, aan de andere kant ook weer niet. Je ziet dat de jongens gegroeid zijn ten opzichte van vorig seizoen. Er is een goede trainer bijgekomen en de spelers worden iedere dag beter."

"Je moet het natuurlijk van wedstrijd tot wedstrijd bekijken, maar als Heracles Almelo de play-offs haalt is dat natuurlijk een fantastisch. En als de play-offs eenmaal gehaald zijn kan de ploeg ook winnen, waarom niet?", besluit Bridji.

Peter Reekers keerde overigens weer terug op het veld. De verdediger moest het duel van zaterdag met Vitesse nog missen, maar is inmiddels voldoende hersteld van een knieblessure. Woensdag sloot hij aan bij de groepstraining.