Cissé velt Roma, Hertha en Benfica in evenwicht

19-02-2010 00:06

Panathinaikos - AS Roma 3-2

AS Roma kon tot twee keer toe een voorsprong niet vasthouden en zag de Grieken in de slotfase langszij komen. Zonder aanvoerder Francesco Totti kwamen de Romeinen na 29 minuten via Mirko Vucinic op voorsprong. Na rust bracht Nikos Salpingidis beide partijen weer naast elkaar.
Vijf minuten voor tijd leek AS Roma via David Pizarro het duel vanaf elf meter te beslissen, maar treffers van Lazaros Christodoulopoulos en Cissé zorgden er voor dat het duel een verassende wending kreeg.

Hertha BSC - Benfica 1-1

Benfica heeft een goede uitgangspositie overgehouden aan het uitduel met Hertha BSC. Al na vier minuten opende de bezoekers de score via Fabián Di Maria. Op slag van rust schoot Javier Garcia de bal onfortuinlijk achter zijn eigen doelman: 1-1.

Door het gelijke spel op vreemde bodem heeft Benfica de beste papieren om zich te plaatsen voor de volgende ronde. De return is volgende week in Portugal.