Lierse weet van niets maar zet Bojovic op non-actief

Lierse weet van niets maar zet Bojovic op non-actief

Gepubliceerd: dinsdag 16 maart 2010 om 14:07di 16-03-2010 om 14:07

Tegenover Sporza reageert technisch directeur Herman Helleputte op de uitlatingen die door een journalist van P Magazine de wereld in werden gebracht. "Ik wil dit ook nuanceren. De club wordt niet genoemd, maar een speler van de club."

Bojovic wil een rechtzaak aanspannen tegen de desbetreffende journalist. "We hebben Bojovic even aan de lijn gehad. Hij is woedend en wil een proces aanspannen tegen die journalist. We hebben Bojovic voorlopig op non-actief gezet, om de zaak te kunnen onderzoeken. Ik denk dat het voor Petar ook beter is dat hij een dagje wegblijft van de club."

Twee duels van de Belgische tweede klasser worden verdacht. "En in één van die wedstrijden heeft Bojovic een fout gemaakt, maar in de andere zat hij niet eens in de kern. Ik vind het allemaal maar vreemd. Ik ga er vanuit dat het niet opzettelijk is gebeurd."

Naast Bojovic worden ook drie spelers van FC Antwerpen in verband gebracht met een mogelijk gokschandaal. Darko Pivaljevic en voormalig spelers Slobodan Slovic en Predrag Ristovic, allen van Servische afkomst.

Lees meer over: Lierse SK

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws