FA Cup-finale bezorgt Pompey nieuw probleem

FA Cup-finale bezorgt Pompey nieuw probleem

13-04-2010 12:30

Doordat Portmouth momenteel onder curatele staat bij de Engelse bond kan de club eventuele bonussen niet uitbetalen. Hierdoor kan het zijn dat enkele voetballers de finale moeten missen. Voetballer Richard Hughes geeft in gesprek toe dat hij momenteel geen bonussen krijgt uitgekeerd. "Op dit moment niet. Deze worden uitgesteld totdat de nieuwe eigenaar bekend is. Ik denk dat het met de FA Cup-finale niet anders zal zijn", aldus Hughes tegenover de BBC.

Bewindvoerder Andrew Andronikou heeft er vertrouwen in dat Grant met zijn volledige selectie aan de slag kan tegen Chelsea. "Het lijkt er op dat we alles onder controle hebben. We hebben nu een ander probleem, zij het een heel welkom probleem, voor de finale. Ik weet zeker dat we een compleet team om uit te kiezen hebben in mei."

Portsmouth gaat een dezer dagen met de Franse club Lens in gesprek over Aruna Dindane (foto). De speler, die momenteel uitkomt voor de Engelse club, zou de finale niet kunnen spelen omdat dit zijn 22e wedstrijd in het shirt van Portsmouth zou zijn. Beide clubs kwamen overeen dat Portsmouth na dit vastgestelde aantal duels een transfersom van 4,5 miljoen euro moet overmaken naar Frankrijk.

Portsmouth hoopt hier onderuit te komen. "Ik ben er van overtuigd dat het voor deze club, Lens en de speler het beste is om een compromis te sluiten. Er zijn ook andere spelers met clausules in hun contract, maar ik heb er vertrouwen in dat zij zullen spelen en we voor de finale de hele selectie tot onze beschikking hebben."