Ronaldo heet Mourinho welkom in Madrid

Ronaldo heet Mourinho welkom in Madrid

19-04-2010 14:53

Hoewel Mourinho nog werkzaam is bij Internazionale, werd hij al meerdere malen gelinkt aan Europese topclubs waaronder Real Madrid. Volgens de speculaties zou hij Milaan wel eens kunnen verlaten. Ronaldo denkt dat The Special One de Madrileense club nieuwe successen kan schenken.

"Hij is een speciale coach", liet Ronaldo aan Sky Sports weten. "Hij heeft laten zien dat hij één van de beste ter wereld is. Misschien dat mensen hem niet mogen omdat hij top is en vanwege zijn karakter. Hij is een speciaal persoon. Ik ken hem erg goed en mag hem erg graag. Ik ken zijn karakter, hij heeft een winnaarsmentaliteit. Dat is waarom mensen hem niet leuk vinden. Bij Real Madrid zou hij veel veranderen. Nieuwe coach, nieuwe spelers."

De Koninklijke hunkert naar zilverwerk, maar is alleen nog in de race voor het landskampioenschap. FC Barcelona heeft een punt meer, met nog vijf wedstrijden te gaan. "We liggen uit de Champions League en de Copa del Rey (Spaanse beker), dus daar zijn we niet blij mee", erkende Ronaldo. "In de competitie doen we nog mee, dus is het mogelijk die te winnen. We zullen erg gefrustreerd zijn als we helemaal niets winnen. Een team als Madrid moet ieder jaar iets veroveren."