Robinho sluit terugkeer bij City niet uit

Robinho sluit terugkeer bij City niet uit

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2010 om 18:19zo 13-06-2010 om 18:19

"Ik heb eerlijk waar geen idee wat er gaat gebeuren bij Manchester City. We moeten afwachten wat er deze zomer gebeurt, maar ik sluit een terugkeer zeker niet uit. Op dit moment is het enige dat in mijn hoofd speelt echter de wil om goed te presteren met Brazilië op het WK", aldus Robinho tegenover The Daily Star on Sunday.

Robinho speelde het afgelopen jaar op huurbasis voor Santos nadat hij wilde vertrekken na een aanvaring met trainer Roberto Mancini. "Maar ik denk nog steeds dat Manchester City een goede keuze is geweest voor mij. Iedereen dacht dat ik er heen ging om het geld, maar dan was ik wel naar Dubai of een Arabisch land gegaan. Ik wilde graag in de Premier League voetballen en deze club heeft grote ambities."

"Zij hebben het geld en de ambitie om zich vast bij de top-vier van Engeland te spelen, en ik weet zeker dat dat volgend jaar gaat lukken", vervolgt Robinho. "Misschien ben ik er dan wel om hen daarbij te helpen. Toen ik van Real naar City ging dacht iedereen in Brazilië dat het een stap terug was, maar nu kennen ze de club beter en ik denk dat ze het nu wel een goede beslissing vinden."

De 26-jarige Robinho mag voor een goed bod overigens vertrekken van Manchester City. FC Barcelona en Besiktas zouden serieuze belangstelling hebben, maar het is nog maar de vraag of die clubs bereid zijn te voldoen aan de vraagprijs van zo'n 25 miljoen euro.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws