Chelsea twijfelt over lot Mancienne

Chelsea twijfelt over lot Mancienne

29-06-2010 19:15
0

De 22-jarige Mancienne geldt in Engeland als een groot talent en werd al eens opgenomen in de nationale selectie, maar Chelsea twijfelt of de verdediger klaar is voor het grote werk. Een (tijdelijk) vertrek naar Wolverhampton zou een optie zijn, maar manager Mick McCarthy van The Wolves is het getreuzel van Chelsea beu.

"We kunnen niet eeuwig blijven wachten op beslissingen die voor ons net zo goed negatief kunnen uitpakken. Daardoor kunnen we andere spelers mislopen, dus ik heb nu even geen idee wat er met Mancienne gaat gebeuren", aldus McCarthy tegen Sky Sports. "We zijn nog steeds op zoek naar versterkingen, maar in Stephen Mouyokolo heb ik al een goede centrale verdediger gevonden."

Mancienne speelde de afgelopen twee seizoenen al op huurbasis voor Wolves, maar op Stamford Bridge is de concurrentie onverminderd groot. Voor de positie van centrale verdediger heeft Carlo Ancelotti immers ook Ricardo Carvalho, Alex, John Terry en Branislav Ivanovic tot zijn beschikking. Daarnaast kunnen ook de Nederlandse talenten Jeffrey Bruma en Patrick van Aanholt er spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s