Pryor en Hasselbaink op proef bij Almere City

Pryor en Hasselbaink op proef bij Almere City

Gepubliceerd: woensdag 14 juli 2010 om 14:46wo 14-07-2010 om 14:46

Anduele Pryor, Nigel Hasselbaink (foto) en Luciano Dompig krijgen een kans een contract af te dwingen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Wisman wil in ieder geval nog een spits toevoegen aan de selectie, daarnaast is hij zeker van de komst van vleugelaanvaller Jeffrey Dekker en verdediger René Osei Kofi, die op huurbasis overkomen van Ajax.

"Helemaal tevreden kan ik nu nog niet zijn", zegt Wisman in gesprek met Voetbal International. "Er moet op transfergebied nog wel wat gebeuren willen we een leuk elftal op de been kunnen brengen. Een kwestie van geduld bewaren. Hard roepen om versterkingen heeft toch geen zin."

De 25-jarige Pryor speelde afgelopen half jaar voor het Belgische SV Roeselare, daarvoor speelde hij 51 competitieduels in de Eredivisie. Hasselbaink (19) was afgelopen seizoen actief voor Go Ahead Eagles, dat de aanvaller huurde van PSV. Bij de Eindhovenaren kreeg de jongeling geen nieuw contract. De 23-jarige Dompig speelde de afgelopen twee seizoenen voor BV Veendam.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Almere City FC

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws