FC Utrecht wil revanche voor verlies in De Kuip

FC Utrecht wil revanche voor verlies in De Kuip

13-08-2010 17:57

Du Chatinier wil zich voor eigen publiek revancheren voor de nederlaag tegen Feyenoord van afgelopen week. "We zijn het aan onze stand verplicht om ons te revancheren voor het slechte spel in de tweede helft in De Kuip. We speelden een goede eerste helft, verzuimden om op 2-0 te komen en kregen na rust de kous op de kop", aldus de trainer op de website van FC Utrecht.

FC Utrecht wil in de Galgenwaard de eerste punten van het seizoen bijschrijven en dat moet ten koste gaan van NAC Breda. Een lastige te bespelen tegenstander, weet Du Chatinier. "Zij zullen zoals altijd inzakken en wachten op onze fouten om in de counter toe te slaan. Daar hebben zij met Lurling, Amoah en Leonardo de spelers voor."

Voor de Domstedelingen staat komende week een mooi affiche op het programma. In de Europa League neemt de club het op tegen Celtic. "Natuurlijk kijken ook wij uit naar de wedstrijd tegen Celtic. Maar zondag wacht eerst nog een pittige tegenstander in de competitie. Daar moeten we ons eerst op focussen en in deze periode van wedstrijd tot wedstrijd leven. Natuurlijk willen we graag naar de poulefase van de Europa League, maar de competitie vinden we ook heel belangrijk."